In Thailand gibt es keine Milchbrötchen und Croissants - ausser die Thais erfinden die neu

Die Zutaten aus dem original thai Rezept:

Soft and Fluffy Twist Bread Ingredients
1 cup warm milk
1 cup warm water
1 medium egg
2 tsp active dry yeast
2 tbsp sugar
1+1/2 tsp salt
1/2 cup sunflower oil
5+1/2 or 6 cups AP flour

100 g Butter 
Brush: egg wash


Und die original thai Croissants gehen so:

Homemade Croissant Turkish Style İNGREDİENTS
200 ml warm milk
2 tsp active dry yeast
3 tsp sugar
1 egg (63 g)
1 1/2 tsp salt
3 cups + 1 tbsp all-purpose flour (more as needed)
90 g butter , room temperature
Brushing: 1 egg yolk + 1/2 tbsp milk
.
***PERHEAT OVEN 190c bake until golden brown about 15-20 minutes



Ich meine auch "Vollkornbrot" (Haferbrot) gibt es nur, wenn Thais das erfinden:

Oatmeal Bread Recipe

1 1/2 cups warm water
1/2 tbsp sugar
1/2 tbsp salt
2 tsp active dry yeast
1 cup oatmeal
2 tbsp flax seeds
2 tbsp sesame seeds
2 tbsp sun flower seed
2 1/2 - 3 cups all-purpost flour


Hier der Link zu diesem Kanal, in dem es fast ausschliesslich um's Backen geht:

Kommentare